top of page
berry special.jpg
WEB_KortomLeuven_PuurFramboos-5.JPG

Wie zijn we, wat doen we, waar staan we voor?

Puur Framboos is een jonge KMO die in 2018 ontstaan is door pure passie en oog voor kwaliteit.

Wij zijn de eerste pioneers met het telen van frambozen in het Hageland . Totaal iets anders dan de appels en peren waarvoor de streek bekend is.  Ambitieus en ondernemend zoals we zijn,  brengen we ons product rechtstreeks aan de man. 

We richten ons op de lokale markt en verhandelen ons product enkel rechtstreeks. 

Tijdens het seizoen doen wij thuisverkoop en organiseren we plukdagen. Een bedrijfsbezoek of een schoolstage kan ook steeds op aanvraag. Wij zijn fier en trots op ons werk en geven graag een woordje uitleg zodat men begrijpt wat er allemaal komt bij kijken en men weet wat men eet . 

Wij leven op het ritme van de natuur en het weer, deze factoren zijn het hele jaar door doorslaggevend voor het al dan niet slagen van de oogst en kan zijn impact hebben op het aanbod. 

Onze frambozen worden zoveel mogelijk milieubewust geteeld worden. Er wordt samengewerkt met een plaatselijke imker die vanaf midden mei zijn bijenkasten uitzet. 

Wij trachten zoveel mogelijk te werken met milieuvriendelijke verpakkingen. Echter is dit vaak een keuze van de klant waarin factoren zoals houdbaarheid, hygiëne en product- protectie een doorslaggevende rol geven.

Met een open blik op de toekomst, dragen wij duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel en staan wij open voor feedback, vernieuwing en verbetering.  Wij zijn GLOBAL G.A.P gecertificieerd.

 

PP192260LogoPuurFramboosV1-Web-Wit klein
Straffestreek puur framboos-5-660px.jpg
Straffestreek puur framboos-25-660px.jpg
bottom of page